Skip to main content

Expositie laat Nederlandse hackerscultuur zien

posted onMay 3, 2019
by l33tdawg
HITB Haxpo
Credit: HITB Haxpo

De bekende IT-beveiligingsconferentie ‘Hack in the Box’ wordt dit jaar voor de tiende keer in Amsterdam georganiseerd. Daarom is er – naast de gebruikelijke conferentie – een gratis expositie waar bezoekers de hackerscultuur door de jaren heen zien en kennis kunnen maken met de komende ontwikkelingen in de securityindustrie.

Het thema van de expositie is ‘Hacks of the future past’ en is opgedeeld in drie onderdelen: het verleden, heden en toekomst. De individuele exposities worden door leden van de community verzorgd. “We hebben daarvoor een call uitgedaan”, vertelt Youri van der Zwart, een van de organisatoren van Hack in the Box. “We kregen daarop heel veel aanmeldingen en daaruit hebben we een selectie gemaakt.”

Hoewel de expositie is gekoppeld aan de securityconferentie laat het meer zien dan alleen maar de hackerscultuur, zegt Van der Zwart. "We tonen welke hacktechnieken toen werden gebruikt, maar het gaat ook over technologie van nu en de toekomst. Ook techgekkies kunnen hier veel interessants vinden."

Source

Tags

HITB hitbhaxpo hitb2019ams HITBSecConf

You May Also Like

Recent News

Tuesday, July 9th

Wednesday, July 3rd

Friday, June 28th

Thursday, June 27th

Thursday, June 13th

Wednesday, June 12th

Tuesday, June 11th

Friday, June 7th

Thursday, June 6th

Wednesday, June 5th